Căutăm doi studenți sau masteranzi pasionați de fapte bune și mediul ONG, interesați să își efectueze stagiul de practică sau să câștige experiență în Departamentul de Fundraising și Comunicare al Fundației United Way România (UWRo).

Tip job: internship, part time (4-6 ore/zi, minim 2 zile/săptămână)

Perioada: începând cu 10 august – data de încheiere va fi stabilită în funcție de programul/ disponibilitatea internilor

Poziții disponibile: 2

Locație: biroul din Bucureşti

CERINȚE:

– Bună organizare și atenție la detalii;

– Energic(ă), responsabil(ă);

– Spirit de inițativă;

– Să nu fie intimidat(ă) de un tabel Excel :) .

ACTIVITĂȚI:

– Research pe bune practici în fundraising și comunicare în marile ong-uri, situația donațiilor provenind din sectorul corporativ din Romania (pe baza informațiilor făcute publice în rapoarte anuale și de audit);

– Popularea noii versiuni a site-ului www.unitedway.ro cu material deja existent (imagini, texte, etc.);

– Actualizarea contului de MailChimp și a bazei de date a organizației cu date existente ale donatorilor UWRo;

– Creare de conturi/pagini de fundraiser pe site-uri destinate strângerii de fonduri (ex.: Galantom).

Despre United Way:

United Way România face parte din rețeaua internațională United Way Worldwide, o organizație care numără 1.800 de organizații din 40 de țări și regiuni din întreaga lume și care împlinește anul acesta 129 de ani de activitate.

În România, United Way lucrează în sprijinul copiilor, vârstnicilor, persoanelor cu dizabilități și al familiilor lor, cu susținerea a 55 de companii românești și internaționale, a 3.000 de donatori și peste 900 de voluntari. United Way România sprijină 50 de inițiative sociale din domeniile: sănătate, educație și integrare socio-profesională prin care, anual, sunt ajutate peste 12.000 de persoane în situații de risc.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.unitedway.ro și pe pagina de Facebook a organizației:www.facebook.com/UnitedWayRomania.

Te-ai hotărât? Trimite un e-mail la oana.blindu@unitedway.ro până la data de 4 august, cu datele tale de contact și un paragraf despre tine și motivatia ta pentru acest program de internship.