United Way România, împreună cu Maressia, desfășoară în perioada 21 octombrie – 31 decembrie 2016 campania “Donează din ce se brodează”, pentru a oferi o masă caldă copiilor din comunități defavorizate.

 

La achiziționarea oricărui produs Maressia, de pe site-ul www.maressia.ro, un procent de 10% din valoarea produsului va fi donat pentru această cauză. Astfel, fiecare achiziție va asigura unui copil aflat în dificultate hrană caldă și sănătoasă pentru o zi, o saptămână sau chiar o lună, în funcție de valoarea acesteia. Acest ajutor completează sprijinul pe care copiii îl primesc în cadrul programelor United Way: asistență în centre de zi, ajutor la teme, activități educative și recreative pentru ca aceștia să aibă șansa la un viitor mai bun.

 

Maressia este un brand de haine 100% românesc, creații în ediție limitată ce îmbină materiale naturale atent alese, cu broderii – simbol. Designerul Alina Marica a dezvoltat proiectul Maressia angajând în atelierul său doar persoane care provin din categorii sociale defavorizate, partea socială fiind o componentă foarte importantă a brand-ului, iar acum, împreună cu United Way, continuă acțiunile de ajutorare a persoanelor care au nevoie de sprijin.