Vă doriți o comunitate în care:
• toţi copiii să meargă la școală
• adulții să aibă un loc de muncă și un venit stabil
• bătrânii să primească îngrijire?

 

Cu 20% din impozitul pe profit, puteți schimba viitorul oamenilor aflați în dificultate, dar și al dumneavoastră. Fără niciun cost.
Anul trecut, cu ajutorul donatorilor din sectorul privat, ca dumneavoastră, am reuşit să schimbăm în mai bine vieţile a 12.216 de persoane: 6.909 de copii, 2.307 de tineri şi adulţi în dificultate, 3.000 de vârstnici şi bolnavi.
În 2017, ne propunem sa ajutăm cel puțin 15.000 de persoane defavorizate. Cu sprijinul dumneavoastră, putem ajunge la și mai mulți oameni care se confruntă cu probleme majore.

Alegeţi să direcţionaţi 20% din impozitul pe profit către Fundația United Way România și să contribuiți la îmbunătățirea calității vieții pentru persoanele defavorizate.

Procedura nu implică niciun cost pentru compania dumneavoastră. Codul Fiscal și Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu completările și modificările ulterioare, permit companiilor comerciale plătitoare de impozit pe profit să direcționeze către organizații non-guvernamentale până la 20% din suma datorată anual bugetului de stat.

Tot ce trebuie să faceți este să urmăriți trei pași simpli:
• Descărcaţi contractul de sponsorizare
• Semnați contractul până la 31 decembrie 2016 pentru ca suma deductibilă să fie înregistrată pe 2016.
• Trimiteţi documentul pe adresa: United Way România, Bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 9-9A, Raiffeisen Learning Campus, Bucureşti.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați:
Oana Blindu, Resource Development Manager
oana.blindu@unitedway.ro
0734 325 000

 

Fundația United Way România este auditată de Pricewaterhouse Coopers.