UNITED WAY ROMÂNIA

Lidia Fați

Lidia Fați

Lidia Fați este co-fondator și Head of Strategy and New Markets Dacris, o companie românească specializată în oferirea de soluții complete pentru birouri.

În cei peste 28 de ani de activitate, împreună cu cei 260 de angajați, Dacris a deschis birouri în cele mai importante orașe din România, a achiziționat o companie din Timișoara și a devenit membru al Staples Global Alliance Partnership (acum PBS). Cele mai mare companii din România, multinaționale și locale, dar și foarte multe firme mici și mijlocii folosesc produsele și serviciile oferite de Dacris.

De peste 11 ani, Dacris este susținător al fundației United Way, iar Lidia și Dan Fați sunt donatori Tocqueville. Lidia se află la al doilea mandat în Boardul United Way. Preocuparea continuă pentru cei din jur, a determinat-o pe Lidia să studieze îndeaproape comportamentul uman. Mai întâi, a urmat cursurile NLP Practitioner si Master Course la Londra, susținute de Richard Bandler, iar acum, este studentă în anul al III-lea a Facultății de Psihologie. Este cea de-a treia facultate pe care Lidia o urmează, după ”Știința și Ingineria Materialelor” (Politehnică) și ”Finanțe-Banci” (ASE).

 

Membrii board-ului United Way România >