De la început și până acum, am reușit să ajutăm aproape 38.000 de oameni să ducă o viață mai bună, am susținut peste 100 de proiecte de educație, sănătate și integrare, iar cei peste 2.200 de voluntari United Way au investit în comunitate 26.560 de ore – adică 3 ani de fapte bune, clipă de clipă.

Pentru toate aceste rezultate minunate, ne-am dorit ca toţi invitații să se simtă premianţi pentru o seară, să își reamintească de atmosfera din școală și, cu această ocazie, să subliniem cât de important este pentru United Way ca toți copiii să primească o educație de calitate și șansa la un viitor mai bun.

Organizarea Galei a fost posibilă cu sprijinul partenerilor GlaxoSmithKline, Genpact, al susținătorilor Kinstellar și KPMG și al sponsorilor DLA Piper, Metro și TNT și a fost găzduit pro-bono de către JW Marriott. Evenimentul a fost prezentat de Melania Medeleanu (Prima TV) și s-a bucurat de prezența E.S. Gerard Corr, Ambasadorul Irlandei în România, E.S. Philippe Bekke, Ambasadorul Belgiei în România și E.S. Dan Ben-Eliezer, Ambasadorul Israelului în România.