La Maratonul Internațional București alergăm anul acesta pentru tinerii din medii defavorizate. Te invităm în echipa United Way Running, ca alergător fundraiser sau voluntar, pentru a susține cauza noastră.

Cum te poți implica:

1. Dacă dorești să susţii cauza noastră – şansa la o viaţă mai bună a tinerilor din mediile dezavantajate – şi vrei să alergi în echipa United Way, dă-ne un semn! (persoană de contact: Andreea Mirea, Manager Evenimente şi Voluntariat, andreea.mirea@unitedway.ro). Îţi vom ura bun venit în echipa şi vei primi toate informaţiile necesare.

Pentru a reuşi împreună şi a ne bucura de eveniment, United Way va asigura fiecărui membru al echipei sprijin în pregătirea sportivă (informaţii şi antrenamente comune), cât şi pentru strângerea de fonduri.

2. Dacă vrei să ne susţii ca voluntar şi eşti disponibil în perioada 9-13 octombrie (înainte sau doar în ziua cursei), ajutorul tău e binevenit! Vei putea ajuta la înscrierea alergătorilor, logistic sau în ziua cursei: la punctele de hidratare fixe sau mobile (cu bicicletă); sau în echipa United Way: încurajare alergători pe traseu, ca fotograf, entertainment etc.

Trimite-ne, te rugăm, un mesaj la andreea.mirea@unitedway.ro cu datele tale de contact, zona de interes şi timpul disponibil, iar noi îţi transmitem mai multe informaţii.

3. Spune mai departe şi celor din jur despre echipa United Way Running şi cauza tinerilor pe care îi susţinem.

Mulţumim şi te aşteptăm în echipă!

Cauza United Way România la Maratonul Internațional București

Este al șaselea an în care United Way România este partener caritabil al evenimentelor organizate de Asociația Bucharest Running Club: Semi-Maratonul Internațional București și Maratonul Internațional București.

Anul acesta alergăm pentru şansa la o viaţă decentă pentru tinerii din mediile dezavantajate. În acest moment, 23,8% dintre români trăiesc în sărăcie, conform datelor UE. La United Way credem într-o abordare integrată, prin care ajutăm tinerii să identifice şi să urmeze drumul spre o viaţă mai bună şi independenţa financiară.

În programele United Way tinerii primesc consiliere psihologică, vocaţională şi juridică, burse, cursuri de calificare, traininguri, kituri profesionale, ajutor medical, şi beneficiază de acţiuni de tip job-shadowing şi de programe de mentorat 1 la 1.

Anul trecut, cu sprijinul celor 400 de alergători înscriși în echipa United Way la Maraton și Semi-Maratonul Internațional București, am ajutat 130 de copii provenind din familii defavorizate să participe la activităţi sportive, ore de educaţie pentru sănătate, drumeţii montane şi ateliere interactive de gătit sănătos. Le mulţumim tuturor!