Societatea Alexis de Tocqueville

Societatea Tocqueville recunoaşte liderii filantropi în toate comunităţile United Way. Calitatea de membru este asigurată de contribuţia cu o donaţie de 10.000 $ sau mai  mult pe an.La nivel european, Societatea Alexis de Tocqueville are cel mai mare număr de membri în Franţa şi e prezidată de Jean-Guillaume de Tocqueville d’Hérouville, urmaş al lui Alexis de Tocqueville şi el însuşi un campion al filantropiei. La nivel internaţional, Societatea a fost fondată acum mai bine de 35 de ani și reuneşte acum peste 25,000 membri din întreaga lume. Scopul ei este să crească ataşamentul celor mai generoşi investitori, să recunoască şi să onoreze persoanele preocupate de comunitate care au acceptat un rol de conducere în ceea ce priveşte contribuţiile financiare la United Way

În România, Societatea Alexis de Tocqueville a fost înființată în 2011, când Dl. Steven van Groningen a făcut în nume personal o donaţie de peste 10,000$. În prezent, din Societate fac parte:

Societatea Tocqueville a United Way România are de asemenea doi membri anonimi.

Ca membru al Societăţii Tocqueville, vă veţi bucura de următoarele beneficii:

  • Primiţi informaţii despre  rezultatele noastre în comunitate: veţi primi informări regulate, inclusiv informări, newslettere şi raportul nostru anual.
  • Veți fi recunoscut ca un lider filantrop, veţi avea un loc de onoare printre cei care îmbunătăţesc viaţa în comunităţile noastre prin contribuţii generoase. Calitatea Dvs. de membru va fi vizibilă şi recunoscută la evenimente: la Gala Anuală şi în cadrul evenimentelor exclusiviste dedicate membrilor Societăţii.

Dacă sunteţi interesat să deveniţi membru al Societăţii Tocqueville, vă rugăm să ne contactaţi: Adriana Dobrea, Director Executiv al United Way, adriana.dobrea@unitedway.ro

Pentru mai multe informaţii, vă invităm să descărcaţi broşura Societăţii Tocqueville a United Way România.