CAMPANII

O campanie de strângere de fonduri  este un mijloc minunat de a demonstra dedicarea companiei pentru comunitate şi poate fi un exerciţiu de team-building grozav atât pentru angajaţi cât şi pentru management.

Dacă vrei să începi o campanie de strângere de fonduri, scrie-ne la office (at) unitedway.ro

 

Campanii video United Way România:

2023 – Campanie de prevenire a abandonului școlar: Ajută ca micii supereroi să ajungă mari supereroi! Mulțumim echipei Diud care ne-a ajutat în crearea spotului de campanie și a materialelor de comunicare. 

2022 – Campanie de prevenire a abandonului școlar: Renunțând la școală, copiii săraci își lasă viitorul la poartă! Mulțumim echipei Cheil-Centrade care ne-a ajutat în crearea spotului de campanie și a materialelor de comunicare. Mulțumim, de asemenea, Andrei Gogan pentru interpretarea piesei ”Podul de Piatră” din spot.

2021  – Campanie de sprijinire a copiilor vulnerabili să nu abandoneze școala. Ajută-i să meargă la școală, Ajută-i să crească mari! produsă de Kolectiv, Voce: Daniela Nane

 

 

2020 – Campanie de încurajare a luptei împotriva abandonului școlar: Când îi ajuți pe ceilalți copii să învețe, îți înveți copilul să ajute, produsă de Diud Studio.

 

2020 – Campanie 1 Iunie

 

 

2014

 

 

 

Accesaţi link-urile de mai jos pentru a afla tot ce trebuie să ştiti despre campaniile de strângere de fonduri şi despre programele de Leadership Giving: