FII VOLUNTAR

 

 

Voluntarii United Way aduc o valoare adăugată în proiectele noastre. Ei îşi împărtăşesc cunoştintele cu echipele de proiect, le ajută să devină mai eficiente şi să creeze un mediu mai bun pentru beneficiari. Dar mai ales, ei ajung să înţeleagă mai bine problemele cu care se confruntă aceşti oameni şi de ce trebuie să acţionăm împreună  pentru a-i ajuta să depăşească momentele dificile.

Peste 10% dintre donatorii UWRo sunt și voluntari – ne ajută în evenimentele de fundraising, dar şi în diverse alte activităţi.

 

Maratonul și Semi-Maratonul Internațional București

United Way România este de câțiva ani unul dintre partenerii caritabili ai Semi-Maratonului și ai Maratonului Internațional București. În fiecare an, sute de alergători și voluntari s-au înscris în echipa noastră, au participat la organizare și au strâns fonduri pentru proiectele de educație pe care le susținem.

 

VOLUNTAR PENTRU UNITED WAY

Ai timp liber pe care vrei să-l folosești ajutând pe cineva? Ai abilități și cunoștințe pe care vrei să le împărtășești cu alții? Dacă da, te invităm să fii voluntar pentru United Way! 

Împreună putem mobiliza resurse pe care să le folosim acolo unde este cea mai mare nevoie, ajutându-i pe cei mai puțin norocoși. Împreună putem să facem mai mult pentru o comunitate mai bună.

Te rugăm să completezi chestionarul de mai jos și echipa United Way te va contacta în cel mai scurt timp.

Menționăm că activitățile de voluntariat cu beneficiarii se pot desfășura doar în timpul zilelor lucrătoare în intervalul orar 9-16. 

DATE PERSONALE - VOLUNTARIAT

Ai mai făcut voluntariat?

Sunt disponibil/ă să fac voluntariat:

Numărul de ore prestate săptămânal

În aceste zile ale săptămânii

Între orele

Număr de ore prestate voluntar pe lună:

Pot să mă implic în activități de voluntariat în orașele:

În sectoarele

Care sunt tipurile de activități de voluntariat în care dorești să te implici?

Domenii de dezvoltare a capacității organizațiilor

Cu ce categorii de beneficiari îți dorești să lucrezi?

Copii

Persoane cu dizabilități

Adulți

Persoane bolnave

9 + 3 =

* Informații despre modul în care United Way Romania vă prelucrează datele cu caracter personal sunt disponibile consultând Notificarea cu privire la protecția datelor cu caracter personal disponibilă AICI