FII VOLUNTAR

Voluntarii United Way aduc o valoare adăugată în proiectele noastre. Ei îşi împărtăşesc cunoştintele cu echipele de proiect, le ajută să devină mai eficiente şi să creeze un mediu mai bun pentru beneficiari. Dar mai ales, ei ajung să înţeleagă mai bine problemele cu care se confruntă aceşti oameni şi de ce trebuie să acţionăm împreună  pentru a-i ajuta să depăşească momentele dificile.

Peste 10% dintre donatorii UWRo sunt și voluntari – ne ajută în evenimentele de fundraising, dar şi în diverse alte activităţi.

Maratonul și Semi-Maratonul Internațional București

United Way România este de câțiva ani unul dintre partenerii caritabili ai Semi-Maratonului și ai Maratonului Internațional București. În fiecare an, sute de alergători și voluntari s-au înscris în echipa noastră, au participat la organizare și au strâns fonduri pentru proiectele de educație pe care le susținem.

Day of Action – Ziua acțiunii

Pe 21 iunie, organizatiile United Way din intreaga lume sarbatoresc Ziua Actiunii (Day of Action), ziua solistitiului de vara, in care avem cel mai mult timp pentru fapte bune.

În 2014, am promovat educatia prin joc si am incercat sa intram in Cartea Recordurilor, alaturi de peste 800 de voluntari si copii, cu cele mai multe jocuri de Scrabble desfasurate in acelasi timp.