CE FACEM

Toată lumea merită şanse egale la succes: o educaţie de calitate care conduce la un loc de muncă stabil, venituri suficiente pentru a întreţine o familie şi o stare bună de sănătate. De aceea UWRo lucrează în cele trei arii care constituie bazele unei vieți mai bune:

Educație – ajutăm copiii şi tinerii dezavantajaţi să reuşească în şcoală şi în viaţă

Integrare – susţinem tineri şi adulţi vulnerabili să devină independenţi financiar

Sănătate – oferim servicii socio-medicale persoanelor în dificultate: vârstnici și bolnavi  

În comunităţile în care intervenim problemele sunt adesea prea copleşitoare pentru a fi rezolvate de o singură organizaţie, politică publică sau iniţiativă civică – şi cu atât mai puţin de o singură persoană.

O societate unită nu înseamnă atât de mult să ajutăm câte o persoană pe rând, cât înseamnă să schimbăm sistemul în aşa fel încât să găsim cu toţii ajutorul de care avem nevoie.

De aceea UWRo îşi ghidează eforturile după îndemnul „LIVE UNITED”: atunci când ne vom asigura că şi cei mai vulnerabili dintre noi au o şansă la un viitor mai bun, întreaga societate se va bucura de rezultatele lor. Avem cu toţii de câştigat atunci când un copil are rezultate bune la şcoală, atunci când oamenii sunt sănătoşi şi familiile au siguranţa financiară.

Donează. Fii voluntar. Acţionează.  LIVE UNITED.