Donatori Leadership

 

Apartenenţa la grupul donatorilor de nivel leadeship se referă la persoanele care donează anual 1.000 $ sau mai mult către cauza United Way.

Să te alături programului MAJOR GIVING nu înseamnă doar să fii filantrop, ci să fii parte a unui grup căruia îi pasă, este responsabil şi are dorinţa, puterea şi abilitatea de a modela viitorul şi de a îmbunătăţi viaţa în comunităţi.

Mulţumim celor care sprijină United Way România:

Bogdan Bibicu, Fady Chreih, Ileana Farmache, Alexandra Florea, Daniel Gabor, Victor Geus, Cristina Grigorescu, Irina Kubinschi, Ciprian Lăduncă, Florin Lincaru, Gollnick Mechtild, Felix Negoiță, Cristina Popescu, Cristian Ioan Popescu, Adriana Sângeorzan, Șerban și Daniela Toader, Monica Udrescu și un donator care dorește să rămână anonim.

Schimbarea în comunitate necesită angajament și leadership. United Way România mulțumește celor mai generoși dintre colaboratorii săi, aceștia devenind un exemplu în România de astăzi. Contribuția lor vorbește despre importanța vitală a persoanelor care oferă un ajutor excepțional în comunitate, încurajând, astfel, o cultură a donațiilor în România.