DONEAZĂ

 

 

Activitățile United Way România se bazează pe principul ,,Live United”, care este susținut de certitudinea că, împreună, membrii comunității și stakeholderii pot contribui la o viață mai bună pentru toată lumea: accesul la o educaţie de calitate duce la pregătire profesională, integrarea pe piața muncii, un venit suficient pentru a întreține propria familie și accesul la servicii de sănătate.

Fiecare sumă donată ajunge în totalitate la proiectul pe care vrei să-l susții, deoarece United Way România utilizează 100% din donațiile individuale pentru a sprijini persoanele vulnerabile. 

 

Sprijină familiile care fug din calea războiului!

United Way Romania își exprimă solidaritatea și compasiunea față de poporul ucrainean, greu încercat în aceste zile! Pentru cei care fug din calea războiului și aleg să se refugieze în țara noastră, United Way Romania a creat un fond de urgență. Acesta ne va permite să intervenim cu promptitudine și să asigurăm cele necesare refugiaților, adulți și copii. Îndemnăm pe toți cei care doresc să ajute, sa contribuie la acest fond prin sponsorizări și donații individuale. Ajută acum!

Folosește codul Ucraina și donează!

Fiecare donație le face șederea în țara noastră mai confortabilă și îi reasigură că puterea umanității învinge orice război!

Sau prin transfer bancar:

Fundatia United Way of Romania

CUI 16579546

Swift: RZBR ROBU

În RON: RO67 RZBR 0000 0600 0510 0708

În EUR: RO72 RZBR 0000 0600 0805 8342

În USD: RO97 RZBR 0000 0600 0520 4928

 

CUM NE MAI POȚI SUSȚINE

 

Redirecționează până la 3,5% din impozitul pe venit sau din pensie

Astfel, ne ajuți să susținem copiii care provin din familii foarte greu încercate să rămână în școală. Descarcă și completează formularul 230 de aici (dacă ești angajat sau pensionar) și trimite-l prin poștă către administrația fiscală din care faci parte sau la sediul nostru: Bd. Dimitrie Pompeiu, nr. 6E, etaj 6, clădirea Pipera Business Tower, sector 2, 020337, București, până la data de 1 mai 2021 și vom avea noi grijă de depunerea lui.

Sau, mai simplu, descarăa formularul, completează câmpurile editabile, semnează folosind semnătura electronică, scanează-l și trimite-l prin email la adresa sorina.velicu@unitedway.ro.

 

Ai venituri independente?

Pentru venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor, PFA etc): completează Declarația unicăDupă completarea datelor tale personale adaugă la secțiunea 6, punctul B datele United Way Romania: Fundaţia United Way România – Drumul Împreună România, Cod de identificare fiscală a entităţii nonprofit/unităţii de cult: 16579546, cont bancar (IBAN): RO 67 RZBR 0000 0600 0510 0708.

 
Sponsorizări din partea companiilor

În fiecare an, companiile responsabile social se alătură United Way pentru a rezolva cele mai stringente probleme din comunitate.

 
Redirecționează 20% din impozit

Contribuabilii care efectuează sponsorizări, potrivit legii, au posibilitatea de a reduce impozitul pe profit datorat bugetului de stat, până în limita a 0,75 % din cifra de afaceri (până la data de 29 iulie 2019, limita a fost de 0,5%), însă nu mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat. Facilitatea se aplică și plătitorilor de impozit pe veniturile microintreprinderilor, în limita a 20% din impozitului datorat.

Calculează suma aferentă celor 20% din impozitul pe profit al companiei, în limita de 0.75% din cifra de afaceri; sumele care rămân nededuse în anul fiscal, întrucât depășesc limita minimă care se scade din impozitul pe profit, pot fi reportate în următorii 7 ani consecutivi.

Contactează-ne pentru a-ți trimite contractul de sponsorizare: adriana.dobrea@unitedway.ro, tel. 021 3064970.

Campanie de strângere de fonduri

United Way strânge fonduri importante prin donaţii salariale. Dacă angajatorul tău este partener United Way, poţi alege să contribui cu o sumă fixă direct din salariu. Este cea mai simplă şi eficientă metodă de a face o donaţie şi de a sprijini o cauză socială.

Cercul donatorilor Leadership

Donatorii care contribuie cu  donaţii de cel puţin 1.000$ intră în United Way Leadership Circle şi pot participa la întâlniri şi evenimente speciale de dedicate lor.

Societatea Tocqueville

Persoanele care donează cel puţin 10.000$ devin membri ai Societăţii Alexis de Tocqueville,  alături de cei mai generoşi filantropi din România şi din reţeaua internaţională a United Way.

Donează prin SMS

Trimite VIITOR, prin SMS la 8844 și donează 2 euro lunar, pentru ca un copil dezavantajat să poată merge la școală.

 

Mulţumim pentru sprijin şi pentru că te implici în comunitatea ta!