United Way România te invită cu drag la atelierele creative caritabile Dăruiește copilărie!, desfășurate în parteneriat cu Gymboland.

Atelierele caritabile creative sunt concepute pentru copii cu vârste între 3 și 12 ani și se desfășoară în zilele de 20 octombrie, 3 și 17 noiembrie, între orele 17-19, în locurile de joacă Gymboland din Mega Mall, AFI Palace Cotroceni, Băneasa Shopping Center și Promenada Mall, sub îndrumarea trainerilor de la Asociația Lume Bună.

La atelierele caritabile Dăruiește copilărie! ne jucăm creativ în beneficiul copiilor defavorizați, susținuți prin programele United Way România, pentru ca și ei să se bucure de copilărie și de dreptul la educație de calitate.

Lucrările realizate în timpul atelierelor, în tehnici mixte (desen, pictură, colaj) vor intra într-o licitație caritabilă, alături de creații semnate de artiști și designeri români consacrați, care au avut generozitatea de a se alătura cauzei noastre – prevenirea abandonului școlar și susținerea copiilor din familii vulnerabile pentru a putea merge la școală și a-și continua educația.

Evenimentul care încheie seria de ateliere caritabile creative Dăruiește Copilărie! va avea loc în data de 8 decembrie, în locul de joacă Gymboland Promenada. Te așteptăm și pe tine, împreună cu cei mici, să ne jucăm creativ și să dăruim copilărie! Urmărește pagina noastră de facebook pentru mai multe informații despre evenimente.