Crezi că toți copiii au dreptul la educație? Și noi! Dar doar o treime dintre cei care se nasc în medii defavorizate termină școala generală.

Crezi că orice tânăr are dreptul să aibă un loc de muncă și să își poată întreține familia? Și noi! Dar aproape 40% din populația României este expusă riscului de sărăcie și excluziune socială.

Crezi că oricine are dreptul să fie sănătos? Și noi! Dar 10% dintre români declară că nu au acces la servicii medicale necesare.

La United Way România credem cu tărie că mediul în care oamenii s-au născut nu ar trebui să le determine destinul și știm că nicio organizație nu poate rezolva problemele unei comunități de una singură. Avem cu toții, și fiecare dintre noi, puterea de a schimba ceva! Trebuie doar să o folosim!

Alegeți să redirecționați  20% din impozitul pe profit către Fundația United Way România și să contribuiți astfel la programele noastre integrate, menite să îmbunătățească viețile persoanelor din mediile defavorizate și să creeze o comunitate puternică și prosperă pentru toți membrii ei. Susţinem copiii din familii cu venituri mici să rămână la școală și să-și continue educaţia, oferindu-le ajutor la lecţii, accesul la activităţi educative și recreative în școli sau centre sociale de zi, precum și o masă caldă zilnic. Ajutăm tineri și adulți în situații critice de viață să găsească un loc de muncă stabil și să își poată întreține familia. Oferim servicii sociale și medicale la domiciliu bătrânilor cu venituri foarte mici și fără familie.

Împreună, avem puterea de a ajuta mii de persoane vulnerabile să ducă o viață mai bună. Anul trecut, cu susținerea oferită de 70 de companii private am reușit să schimbăm 10.605 destine: 7.111 copii din medii dezavantajate au fost sprijiniți să își continue studiile și să nu abandoneze școala; 1.473 tineri și adulți în dificultate au fost ajutați să se integreze social și profesional; 2.021 copii, adulți și vârstnici au primit îngrijiri sociale și medicale necesare unui trai decent.

Fiecare donație ne ajută să schimbăm în bine mai multe vieți! Sperăm să ne fiți alături în programele și acțiunile noastre și să alegeți să redirecționați, fără niciun cost pentru compania dumneavoastră, 20% din impozitul pe profit către Fundația United Way România, beneficiind de facilitățile fiscale în vigoare.

Vă mulțumim pentru implicare și suntem onorați să vă avem alături ca partener!

Sponsorizarea – implicare socială și facilitate fiscală

Din perspectiva responsabilității sociale a companiilor, sponsorizările acordate potrivit reglementărilor legale demonstrează implicare și sprijin pentru comunitatea în care o companie operează. O astfel de abordare a devenit din ce în ce mai apreciată de toate părțile implicate (autorități, angajați, mass media, acționari, clienți, furnizori, etc.) pentru că denotă un business responsabil. De asemenea, o astfel de implicare socială crește reputația companiei și poate contribui la dezvoltarea ei ulterioară.

Aflați mai multe despre beneficiile fiscale ale sponsorizării din documentul redactat de specialiștii KPMG – puteți descărca documentul de aici 

Procedura de urmat:

E foarte simplu să schimbați în mai bine comunitatea.

  1. Descărcați contractual de sponsorizare de aici.

2. Vă rugăm să semnați contractul până la 31 decembrie 2017, pentru ca suma deductibilă să fie înregistrată pe anul 2017.

Pentru orice detaliii și informații vă rugăm, nu ezitați să ne contactați:

Sorina Velicu

Resource Development Specialist / United Way Romania

tel: +40 21 306 2057 / mob: +40 734 325 000