Crezi că toți copiii au dreptul la educație? Și noi! Dar doar o treime dintre copiii care se nasc în medii defavorizate termină școala generală! Trimite VIITOR, prin SMS la 8844 și donează 2 euro lunar, pentru ca un copil dezavantajat să poată merge la școală. 

Când părinții se luptă pentru traiul zilnic, educația copiilor nu mai este o prioritate. Iar fără oportunități reale și acces continuu la educație, mulți dintre copiii care se nasc în familii dezavantajate riscă să ajungă la rândul lor adulți în dificultate, care nu-și vor putea susține familia. De aceea, abandonul școlar nu este doar o problemă a copilului, ci una a întregii comunități. Iar pentru a o rezolva, trebuie să lucrăm împreună. Când trimiți VIITOR, prin SMS la 8844, donezi 2 euro lunar, pentru ca un copil să poată merge la școală și să își continue educația.

Prin programul nostru integrat de educație, ÎNVAȚĂ SĂ REUȘEȘTI, susţinem copiii din familii cu venituri mici să rămână la şcoală şi să-şi continue educaţia. Le oferim ajutor la lecţii, accesul la activităţi educative şi recreative în școli sau centre sociale de zi, precum și o masă caldă zilnic.

Lucrăm cu părinții și îi învățăm cum să își susțină copiii la școală și discutăm cu profesorii despre cele mai bune metode pentru a-i ajuta pe copiii în situații dificile să se integreze în colectiv și să fie motivați pentru a merge la școală.

Tutori și mentori (voluntari din companiile partenere United Way România și din comunitate) îi ajută pe copii la teme, precum și să își valorifice pe deplin potențialul.

Îți mulțumim că ne ajuți să oferim VIITOR și ne bucurăm că ne împărtășești convingerea, aceea că toți copiii au dreptul la educație, indiferent de mediul în care s-au născut.