Proiectul Antreprenoriat la Puterea Tinerilor, m-a ajutat atât la dezvoltarea personală, cât și la dezvoltarea profesională, pentru că mi-a dat posibilitatea de a mă întâlni cu persoane din afara mediului meu social. Proiectul a fost pentru mine o posibilitate de a învăța lucruri noi despre antreprenoriat, punându-le în practică. Aceasta ajută la mobilizarea ideilor de afacere. Am luat contact cu oamenii afacerilor din mediul extern. Antreprenoriat la Puterea Tinerilor este, pentru mine și o posibilitate de schimb de experiență între liceeni. Programul este minunat. Oportunitățile oferite de acesta sunt inimaginabile. Ador sa fac parte din acest proiect.

Andreea Nae

elevă, 16 ani, Liceul Tehnologic „Cezar Nicolau”, Brănești

Pentru mine, Yeei a însemnat și înseamnă o lecție de viață, adică am învățat multe lucruri, cum ar fi practica la Kruk – eu nu prea știam ce se întâmplă acolo, însă cu proiectul Yeei am aflat că se ocupă cu creanțe.  Am aflat și ce vreau să fac pe viitor, adică avocatură și aș vrea să mă întorc înapoi acolo pentru că locul acela și-a lăsat o amprentă în mintea mea. Proiectul în sine este un proiect foarte bun și foarte bine structurat, ce le dă posibilitatea tinerilor să exploreze lumea.

Raluca Răducanu

elevă, 16 ani, Liceul „Mihail Kogălniceanu” Snagov

Prin Yeei, pe lângă prieteniile frumoase pe care le-am legat, apropierea și cunoașterea de persoane minunate, mi-am dat seama cum pot să mă folosesc de aceste „cursuri” să le zicem (cam formal), în viitor. Inițial credeam că ce vreau să fac eu cu Psihologia e o chestie paralelă de Antreprenorială, dar pe parcurs am reușit să îmi dau seama cum pot integra aceste două lucruri care mă fascinează.

Vă mulțumesc mult pentru experiență. „Câștigători” suntem toți; am câștigat experiență, prietenii și inițiativă. Un proiect minunat, mă bucur că sunt parte din el! 💓

Melisa Marin

elevă, 16 ani, Liceul „Mihail Sadoveanu”, București

Proiectul Yeei este, în sine, un câștig pentru noi. În proiect am legat prietenii, am aflat noi povești din viața celor de lângă noi, ne-am dezvoltat ideile și împreună am format un întreg. Mai departe ține doar de noi să evoluăm și să reușim să menținem echipa și ideile unite. Consider că în momentul de față, noi suntem foarte valoroși împreună. Proiectul m-a învățat să gândesc strategic și să-mi dezvolt intuiția. Vă mulțumesc tuturor pentru toate momentele petrecute împreună.

Alexandra Carata

elevă, 16 ani, Liceul „Mihail Sadoveanu”, București

Proiectul Yeei a fost o oportunitate de a mă dezvolta mai mult pe plan antreprenorial, de a cunoaște mai multe persoane.  Am crescut o dorință mai mare …  de a intra în viața de antreprenor și, poate pe viitor, cunoștințele și toate lucrurile și gândurile bune o să mă ajute; de fapt sigur … și pe deasupra niște prieteni buni.

Mihai Tudor

elev, 16 ani, Liceul Tehnologic „Ion Brătianu”, București

YEEI! – Antreprenoriat la puterea tinerilor” (Youth Entrepreneurship & Employability Initiative) este un program ce se adresează în special adolescenților din medii dezavantajate. YEEI! este implementat în 2018-2019 de United Way Romania si Asociația ROI, finanțat de United Way Worldwide, prin generozitatea Citi Foundation.