Maratonul Internațional București – cel mai mare eveniment de alergare stradală din România omologat internațional – a ajuns deja la a 12-a ediție, care va avea loc în zilele de sâmbătă, 12 și duminică, 13 octombrie 2019.

Evenimentul oferă participanților, pe lângă ocazia de a face sport și de a dezvolta un stil de viață sănătos, și oportunitatea de a face bine, prin cauzele partenere acestui eveniment de alergare.

United Way România te așteaptă în echipa organizației! Dacă îți place să alergi și vrei să participi la una dintre cursele celei de a 12-a ediții a Maratonului Internațional București, pe 13 octombrie, alege să faci și o faptă bună! Aleargă pentru a sprijini cauza United Way Romania, prin care copiii care provin din medii defavorizate au o șansă să nu abandoneze școala.

Numai o treime dintre copiii defavorizați termină școala generală în România. Când părinții lor se luptă pentru traiul zilnic, educația copiilor nu mai este o prioritate. Iar fără oportunități reale și acces continuu la educație, mulți dintre acești copii riscă să ajungă, la rândul lor, adulți în dificultate.

Programele educaționale ale organizatiei United Way Romania ajută copiii să își continue educația, oferindu-le mâncare, sprijin material, ajutor la lecții, hăinuțe și rechizite pentru a putea merge cu demnitate la școală și implicându-i în activități educaționale și recreaționale, cu participarea directă a părinților și profesorilor.

Ajută și tu un copil să nu abandoneze școala!

Pentru alergători individuali: În momentul înscrierii la cursă, alege să susții cauza United Way România la Bucharest International Marathon, pe 12 și 13 octombrie 2019!

Pentru companii: United Way România pune la dispoziția companiilor, pentru angajații care vor să alerge la maraton, pachete speciale, ajustate în funcție de numărul de alergători. Optând pentru aceste pachete, organizația noastră asigură asistență personalizată și beneficii. Pentru mai multe detalii, scrie-ne la sorina.velicu@unitedway.ro.

 

Este despre grijă, prietenie, iubire…

Este despre tine – îndrăznește mai mult, țintește mai sus!

Este povestea pe care o vei spune – Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2019.

Hai în echipa United Way România! Alege cauza noastră și înscrie-te la una dintre curse:  Maraton (42 km), Semimaraton Volkswagen (21 km), 10 km Vodafone, Maraton Ştafetă (4 alergători), Cursa Populară Avon (2,5 km),  Cursa Adolescenţilor (2,5 km) sau Cursa Copiilor Fulga (0,9 – 1,4 km).

Detalii pe www.bucuresti-maraton.ro.

#RunInBucharest #BucharestMarathon #DareFurther