În prag de primăvară, Promenada susține proiectul United Way România –  „O mamă singură are nevoie de ajutorul tău”, al cărui scop este acela de a sprijini  integrarea mamelor singure aflate în situații vulnerabile. Astfel, până pe data de 31 martie, fiecare vizită în centrul comercial se poate transforma într-o faptă bună, iar clienții Promenada sunt încurajați să doneze pentru această cauză. Pentru fiecare donație, aceștia vor fi răsplătiți cu un mărțișor, realizat de mamele din program care au nevoie de sprijin pentru a-și schimba viața în bine.

Promenada se implică în cauze sociale și sperăm ca, prin acest demers, să ni se alăture cel puțin 500 de persoane dornice să sprijine financiar acest proiect și să schimbe astfel destinele unor femei care se află în situații dificile”, a declarat Adriana Dobrea, Director Executiv, United Way România.

Scopul programului „O mamă singură are nevoie de ajutorul tău” este de a facilita reintegrarea socio-profesională a mamelor singure, redându-le acestora speranța într-un viitor mai bun, alături de copiii lor. Fondurile colectate vor fi investite în susținerea a 50 de mame singure, aflate în situații de vulnerabilitate ridicată (precum abuz fizic sau emoțional, sărăcie sau risc de excluziune socială). Cu ajutorul donațiilor, United Way România creează un mediu stabil pentru femei, oferindu-le atât consiliere emoțională, cât și adăpost, hrană sau servicii medicale de bază. Mai mult, cele care nu au un loc de muncă sau o calificare sunt înscrise și în programe educaționale și primesc ajutor pentru a se integra pe piața muncii.

Clienții Promenada care doresc să se alăture acestei inițiative au la dispoziție mai multe opțiuni pentru a dona: în zona Info Point a fost amplasat un dispozitiv contactless, unde pot dona suma fixă de 20 de lei, în doar câteva secunde. De asemenea, aceștia pot dona prin SMS la 8844 (2 EUR lunar), cu textul VIITOR, prin transfer direct în contul fundației United Way sau online.

Mai multe informații sunt disponibile la Info Point în Promenada sau pe site-ul www.promenada.ro și pe pagina de Facebook a centrului comercial.