Educația nu ia vacanță! Acum putem ajuta copiii în dificultate pentru a avea un nou an școlar mai bun.

S-a încheiat un an școlar dificil. Copiii au trecut prin toate modurile de învățământ: online, la clasă și hibrid, iar cel mai mult au avut de suferit copii din familiile dezavantajate.

De aceea, chiar dacă a început vacanța, subiectul educației nu trebuie lăsat pentru la toamnă.

În România, încă sunt copii care încep școala fără abilitățile necesare pentru a reuși. Copii care abia pot citi până în clasa a treia. Copii care sunt mult mai predispuși să abandoneze școala mai târziu. Acestea sunt problemele dure care amenință viitorul nostru comun, de aceea trebuie să acționăm împreună, acum.

United Way, atât la nivel internațional, cât și la nivel local lucrează pentru a îmbunătăți calitatea educației pentru toată lumea, în fiecare comunitate pe care o deservește.

Cluburi de lectură, centre școală după școală, educație non-formală, sprijin cu tehnologie pentru orele online, cursuri de pregătire pentru profesori, educație parentală, sunt doar câteva dintre direcțiile pe care le susține United Way România pentru a oferi șansa la educație pentru peste 7000 de copii din comunități sărace.

Facem mai mult decât să strângem bani. Noi căutăm soluții pentru a rezolva probleme, tragem semnale de alarmă și resetăm standarde. Cu sprijinul partenerilor noștri – peste 100 de companii, 3.500 de donatori individuali, 37 de donatori majori și 259 de voluntari- oferim speranță și ajutor acolo unde este cel mai necesar.

Construim comunități din ce în ce mai puternice, dar mai sunt încă multe de făcut. Luptăm pentru a susține o zi de mâine mai bună. Fii alături de noi în această luptă! Alătură-te campaniei LIVE UNITED și sprijină copiii defavorizați să nu abandoneze școala. Este sigura lor șansă la un viitor mai bun. Cu o donație AICI poți duce munca noastră cu un pas mai aproape de reușită.