UNITED WAY ROMÂNIA

Carmina Dragomir

Carmina Dragomir are o experiență de peste 2 decenii în industria serviciilor financiare. De-a lungul timpului, a ocupat mai multe funcții de management în Operațiuni, Finanțe, Produse, IT, Project Management și Risk Management. După 10 ani în care a avut funcții de conducere în cadrul Departamentului de Operațiuni, Carmina Dragomir a fost numită CEO al AVIVA în România și s-a ocupat de integrarea operațiunilor companiei în subsidiara MetLife România.

În urma succesului înregistrat, în ianuarie 2014, Carmina Dragomir a fost numită Head of Operations și Deputy General Manager al MetLife Italia, fiind în continuare membru al Consiliului de Administrație Metropolitan Life. Din octombrie 2017, Carmina Dragomir conduce, în calitate de CEO, Metropolitan Life România. Începând cu 1 Iulie 2021, Carmina Dragomir a preluat coordonarea Cehiei, Slovaciei, Ungariei, Bulgariei și Ucrainei, fiind astfel parte din echipa de Leadership a regiunii EMEA.

Carmina Dragomir este absolventă a Facultății de Informatică a Academiei de Științe Economice București și deține un certificat Fellow Life Management LOMA Institute și un certificat Harvard în Leadership.

 

 

 

 

Membrii board-ului United Way România >