UNITED WAY ROMÂNIA

Marian Dinu

Marian Dinu este unul dintre cei mai experimentați și proeminenți avocați de consultanță din România, recunoscut ca atare de către directoarele juridice, comunitatea de afaceri și colegi.

Ariile cheie de activitate ale lui Marian sunt fuziuni și achiziții, emisiuni de capitaluri proprii și titluri de împrumut și concurență /antitrust. Cu o carieră de peste două decenii, el a jucat un rol esențial în tranzacțiile importante de fuziuni și achiziții și pe piețele de capital, inclusiv privatizarea unui mare jucător din piața locală de energie. El reprezintă constant clienți din diverse sectoare, cum ar fi energie, servicii financiare, tehnologie, mass-media, precum și capitaluri private.

„Cred cu tărie că afacerile nu funcționează într-un spațiu abstract numit „economie”, ci într-o societate umană mai extinsă și, prin urmare, legătura cu comunitățile locale și atenția îndreptată către cei mai puțin norocoși dintre noi este esențială. Sunt mândru să ofer o mică contribuție către United Way, care permite oamenilor obișnuiți să ducă o viață mai bună, să se dezvolte și să prospere.”

 

Membrii board-ului United Way România >