Vă mulțumim tuturor celor care sunteți alături de United Way în încercarea de a face lumea în care trăim puțin mai bună în fiecare zi. Cel mai ușor mod prin care ne puteți ajuta să ajungem la cei care au nevoie de ajutor este prin redirecționarea a 2% din impozitul pe venit către programele noastre.

Anul trecut, fondurile primite prin mecanismul 2% ne-au permis să oferim peste 120 de cursuri de calificare într-o meserie pentru tineri proveniți din centre de plasament, mame singure sau adulți în dificultate. Astfel, ei au avut șansa să își găsească un loc de muncă și să își poată întreține familia.

Și tu ne poți ajuta, fără niciun cost suplimentar, să facem mai mult pentru și mai mulți oameni.

Cum?

Descarcă și completează formularul 230 (pentru angajați) sau 200 (pentru persoanele care obțin venituri din alte surse) și trimite-l prin poștă către administrația financiară de care aparții.

Dacă nu ești sigur, ni-l poți trimite nouă la adresa Blvd. Dimitrie Pompeiu 9-9A, Raiffeisen Learning Campus, Sector 2, 020335, București și noi ne vom ocupa de restul.

Când?

Formularele pot fi depuse până pe 25 mai. Dacă ni-l trimiți pe adresa noastră, nu uita că el trebuie să ajungă la noi din timp.

 

Nu în ultimul rând, nu uita să le spui și celorlalți cât de ușor ne pot ajuta.

Mulțumim că îți pasă!