UNITED WAY ROMÂNIA

Ramona Jurubiță

Ramona Jurubiță este Country Managing Partner al KPMG în România, una dintre cele mai mari firme de consultanță de pe piața românească, oferind servicii de audit, impozite și consultanță clienților români și internaționali. Ea este activă în eforturile de promovare a unui mediu economic și social puternic în România, în care afacerile să poată crește și oamenii să își poată atinge potențialul.

Ramona este vicepreședinte al Consiliului Consiliului Investitorilor Străini, care pledează pentru politici care promovează creșterea durabilă, și membru al Consiliului de administrație al Universității din București. Susține cu tărie serviciile publice puternice, cum ar fi cele de educație, mediu și asistență medicală, și încurajează angajații KPMG și partenerii de afaceri să participe la proiecte comunitare.

Ramona are mai multe calificări academice de prestigiu și este una dintre cele mai influente femei de afaceri românești, recunoscută de publicații cunoscute de afaceri, printre care Forbes și Business Magazine.

Membrii board-ului United Way România >