UNITED WAY ROMÂNIA

Radu Florescu

Radu Florescu este CEO al Cheil|Centrade, hub regional de comunicare pentru Cheil Worldwide, coordonând 11 piețe din sud-estul Europei.

Timp de 30 de ani, Radu a lucrat cu multinaționale și companii din clasamentul Fortune 500, care operează pe piețe emergente, coordonând inclusiv programe finanțate prin fonduri europene.

Activitatea sa profesională mai include funcții precum: membru fondator al IAA România, cofondator UAPR (Uniunea Agențiilor de Publicitate din România), membru al consiliului director EACA la nivel european, membru al consiliului de administrație al Electrica SA.

Radu este, de asemenea, activ în coordonarea mai multor ONG-uri de referință: AIESEC România, Junior Achievement România, OvidiuRo, Fundația Principesa Margareta, programul MBA ASEBUSS, Hospice of Hope, United Way România.

Radu este licențiat în științe, marketing și finanțe la Boston College, Massachusetts (1983) și vorbește fluent engleză, franceză și română.

„Nimeni nu devine sărac dăruind celorlalți și de aceea este imperativ să dăm înapoi comunității în care trăim. United Way oferă o ocazie unică de a îmbunătăți viața oamenilor în fiecare zi.” – Radu Florescu

 

Membrii board-ului United Way România >