Dacă începutul de an este însoțit de o listă de planuri, atunci sfârșitul anului este cel mai des caracterizat de o privire înapoi pentru a vedea ce am reușit în timpul care s-a scurs. Ce am schimbat, ce am îmbunătățit, ce am scos din aria noastră de preocupări.
Orice-am pune pe lista de început de an, orice schimbare ne-am dori, un fapt este cert, la final, când vom trage linia, vom constata că tot ceea ce am reușit este de fapt un rezultat colectiv. O vorbă bună, susținerea primită la momentul potrivit, o încurajare sau chiar o sumă de bani oferită când era mare nevoie de ea au contribuit la reușita pe care o treci acum în listă.

Așa cum se întâmplă lucrurile la nivel personal, la fel sunt și la nivelul comunității. Nimic din ceea ce avem acum nu este o victorie individuală. Totul este rezultatul unui efort comun. De aceea, Schimbarea nu vine de la sine. O creăm împreună. Pentru că doar împreună putem să construim o zi de mâine mai bună, te invitam să cream împreună schimbarea pe care ne-o dorim.

Dacă și tu ai experimentat pe propria piele #puterealuiîmpreună, te încurajăm să te alături efortului nostru.

Împreună putem ajuta mai mulți copii la limita sărăciei să vină în continuare la școală

Când toate preocupările adulților din jurul lor sunt despre cum să supraviețuiască zilei de azi, educația cade din lista de priorități, când, de fapt, doar prin educație, acești copii pot să aibă șansa la o soartă mai bună decât au avut părinții și bunicii lor. Fiecare zi în plus pe care copiii din medii vulnerabile o petrec în școală, îi aduce mai aproape de o viață așa cum visează, fără lipsuri, în siguranță și cu perspective.
Dacă vrei să rescrii soarta unuia dintre acești copii, donează aici, completând în formular codul ”împreună pentru copii”. Sau trimite VIITOR prin SMS la 8844 pentru o donație de 2 EUR.

Împreună putem oferi mai multor vârstnici singuri bătrânețea demnă pe care o merită

După ani de muncă, mii de bunici în România își dau toată pensia și agoniseala pe medicamente și întreținere, iar pentru a pune ceva pe masă nu le rămân decât câțiva bani de pâine. Și poate că lipsurile nu s-ar simți atât de tare dacă nu ar fi și singuri. Singurătatea împreună cu boala și sărăcia îi macină puțin câte puțin pe vârstnici.
Dacă vrei să aduci o rază de speranță în privirea unor bătrâni fără sprijin, donează aici, completând în formular codul ”împreună pentru vârstnici”.

Împreună putem ajuta mai mulți tineri vulnerabili să-și găsească calea în viață

Mediul creează perspectivele. În ambele sensuri, și cum văd tinerii vulnerabili viața, dar și ce oportunități li se deschid. Adesea, exemplele din jurul lor nu sunt mereu unele care să-i inspire spre efort și dezvoltare profesională. De aceea, rămân blocați în scenarii fără perspective, fără șanse reale de a se rupe de contextul în care au crescut.
Dacă vrei să oferi un viitor mai bun pentru tinerii din medii defavorizate, donează aici completând în formular codul ”împreună pentru tineri”.

Schimbarea nu vine de la sine. O creăm împreună – ne-am bucura mult, dacă, în lista aceea unde veți nota reușitele anului care se scurge cu fiecare fir de nisip din clepsidră să puteți spune că împreună cu United Way ați schimbat în bine viața unui copil, vârstnic sau tânăr în dificultate.