A început primăvara, simbolul noilor începuturi. Cine ne duce cu gândul la începuturi, dacă nu mamele? Ele dau naștere, ele sunt acolo să încurajeze primii pași, primele cuvinte, primele inițiative și tot ele sunt acolo la primele lovituri, primele dezamăgiri. Nu întâmplător, sezonul reînvierii este asociat cu femeia.

Știm că în aceste zile, fiecare ne îndreptăm toate bunele sentimente către femeile care și-au pus amprenta în viața noastră. Acum este cel mai potrivit moment să dedici un gând bun și mamelor singure. Acelor mame care își încep fiecare zi cu gândul de a rămâne puternice pentru copiii lor, căci nu se pot baza decât pe ele însele. De aceea, te îndemnăm: Fii sprijin pentru o mamă singură și copilul ei!

O bună parte dintre mamele vulnerabile pe care le susținem sunt victime ale violenței domestice, care au plecat de lângă partenerul abuziv luând doar copiii în brațe și soarta în mâini. Pentru a reuși, ele trebuie să depășească multe traume și în același timp trebuie să reprezinte un stâlp de siguranță pentru copiii lor. Efortul de a se repune pe picioare este infinit de mare, dar copiii lor, care depind doar de ele, sunt principala motivație de a lupta pentru viața pe care o merită.

United Way sprijină mamele singure și defavorizate în momentele de răscruce. Concret, le oferă adăpost, hrană și servicii medicale de bază, le ajută să revină la studii, să își găsească un serviciu prin care să se poată întreține, le oferă suport psihologic pentru a depăși trauma abuzului și le oferă instrumentele necesare de a deveni stabile pe propriile picioare.

De asemenea, copiii lor, cu susținerea potrivită, sunt integrați în școală sau grădiniță, primesc consiliere psihologică, dar mai presus de orice se bucură că în sfârșit au o mamă liniștită alături.

Pentru toate acestea este nevoie de multă susținere, pe care o putem oferi cu ajutorul vostru. De aceea, în luna femeilor, te încurajăm să:
Fii sprijin pentru o mamă singură și copilul ei!

Donează aici, recurent sau punctual, folosind codul ”MAMA”.

Cum ajută fiecare donație oferită:

30 de lei reprezintă un biberon/o sticluță de apă pentru un copil;
60 de lei reprezintă o cutie de lapte praf pentru un copil;
100 de lei este costul scutecelor pentru un copil timp de 2 săptămâni;
200 de lei este valoarea medie a unui pachet ce conține produse de igienă oferite unei mame și copilului ei pentru doua săptămâni;
300 de lei este valoarea medie a unui pachet cu alimente pentru o mamă și copilul ei pentru două săptămâni;

Orice donație le transmite mesaj mamelor că nu sunt singure și le dă puterea să lupte în continuare pentru a asigura copiilor lor viitorul pe care îl merită.

Îți mulțumim!