Ultimii ani ne-au demonstrat că marile provocări pot fi depășite doar împreună. Puterea comunității creează schimbări de durată, dar și o rețea de sprijin și încredere. De aceea, te invităm să faci parte din comunitatea United Way România, care anual ajută peste 11.500 de persoane în nevoie, în plus, in 2022 am sprijinit și peste 34.000 de refugiați din Ucraina.

Poți face bine fără niciun cost. Redirecționează a 20% din impozitul pe profit către United Way România până la 31 decembrie 2023!

Împreună putem oferi sprijin:

  • Copiilor din medii vulnerabile care vor să meargă la școală.
  • Tinerilor care își doresc un loc de muncă pentru a-și putea întreține familia.
  • Vârstnicilor care merită să aibă o bătrânețe demnă și fără lipsuri.

O comunitate prosperă este responsabilitatea tuturor membrilor acesteia. De aceea, din 2004, United Way România cu ajutorul partenerilor săi, companii mici, mijlocii și mari, desfășoară proiecte de educație, sănătate și stabilitate financiară astfel încât și cei mai vulnerabili membri ai comunității noastre să aibă șansa unei vieți mai bune. Am creat o adevărată rețea a ajutorului

Prin programele noastre, suntem alături de copiii vulnerabili prin ajutor la teme, hrană, haine, și rechizite. Tinerii defavorizați primesc sprijin în a-și continua studiile și, ulterior, în a-și găsi un loc de muncă. Vârstnicii pe care îi vizităm parcă zâmbesc mai mult, pentru că primesc de la noi alimente, medicamente, suport psihologic, asistență medicală și produse sanitare. Iar toate aceste eforturi sunt posibile doar datorită celor ca tine, care ne susțin financiar.

Fii parte din schimbarea în bine și redirecționează 20% din impozitul pe profit către United Way România până la 31 decembrie 2023!  

Investește în comunitate fără niciun cost

Mai sunt doar câteva săptămâni din 2023 și se apropie data limită până la care companiile pot direcționa până la 20% din impozit.

  • Contribuabilii care efectuează sponsorizări, potrivit legii, au posibilitatea de a reduce impozitul pe profit datorat bugetului de stat, până în limita a 0,75% din cifra de afaceri (procent aplicabil începând cu 29 iulie 2019), însă nu mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat. Facilitatea se aplică și plătitorilor de impozit pe veniturile micro-întreprinderilor, în limita a 20% din impozitul datorat.
  • Sponsorizările efectuate în anul 2021 care depășesc plafonul exercițiului financiar și fiscal 2021 sunt ultimele sume de această natură reportabile și utilizabile în viitor, până în anul 2028.
  • Completează contractul de sponsorizare accesibil AICI și trimite-l la adresa: Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 6E, Pipera Business Tower, etaj 6, sect 2, 020337, București, sau scanat pe mail în atenția Adrianei Dobrea: adriana.dobrea@unitedway.ro, 0734 020 674.

Mai multe detalii tehnice poți citi in broșura disponibilă AICI

Îți mulțumim enorm pentru implicare!