Pe 21 iunie, organizatiile United Way din intreaga lume sarbatoresc Ziua Actiunii (Day of Action), ziua solistitiului de vara, in care avem cel mai mult timp pentru fapte bune.

Anul trecut, United Way Romania a mobilizat 630 de voluntari care au cumparat si pregatit pachete cu rechizite pentru ca 1.000 de copii din familii sarace sa tina legatura cu scoala si pe durata verii.

Anul acesta tintim si mai sus! Vom promova educatia prin joc si vom incerca sa intram in Cartea Recordurilor cu cele mai multe jocuri de Scrabble desfasurate in acelasi timp.

De aceea, peste 600 de copii din proiectele educationale sustinute de United Way va asteapta pe 21 iunie, in Parcul Izvor, sa se joace si sa invete impreuna cu voi.

Ce se va intampla, pe scurt:

  • Data: 21 iunie 2014 (sambata)
  • Locatia: Scoala Ruth, Strada Lacul Bucura, nr 9-13, sector 5, Bucuresti (puteti ajunge cu cu autobuzele 139, 141, 220, 323 sau tramvaiele 8, 23)
  • Primirea voluntarilor: 9:00-10:00
  • Veti forma echipe de 2 persoane (copil/tanar vs. adult voluntar) si veti juca o partida de Scrabble in parc, pe iarba (un joc dureaza in jur de o ora)

Ce trebuie sa stiti: 

  • Ca sa putem dobori recordul, jocurile trebuie sa inceapa in acelasi timp: la ora 10:00. Vom fi multi jucatori si va dura ceva timp sa ne asezam, deci va rugam sa veniti din timp :)
  • Noi aducem jocurile de Scrabble, perne pentru stat pe iarba, sepci, apa si alte surprize
  • Mai jos puteti gasi regulile de Scrabble (pe scurt) si harta locului de intalnire in Parcul Izvor

Participarea este libera, dar va rugam sa va inscrieti in prealabil AICI.

Mai avem nevoie de cel putin 350 de jucatori voluntari ca sa intram in Cartea Recordurilor, asa ca va asteptam sa va inscrieti si ne vedem in parc!

button

Reguli Scrabble

Harta locatie