UNITED WAY ROMÂNIA

Vladimir Kalinov

Vladimir Kalinov este vicepreședinte Retail la Raiffeisen Bank din 2011. De 26 de ani lucrează pentru grupul Raiffeisen, din care 16 ani i-a petrecut în România. Și-a început cariera în 1995, în Raiffeisen Bank Bulgaria ca ofițer de risc și conformitate, iar în 2001 a fost numit director Network Credit Management, la Raiffeisen Bank International în Viena. Vine în România în 2005 și devine vicepreședinte Retail la Raiffeisen Bank. Vladimir vorbește cinci limbi: bulgara, româna, engleza, germana și rusa. Este căsătorit și are două fete.

Ca membru de board al United Way, Vladimir Kalinov își dorește să contribuie la o societate cu șanse egale pentru toți cei care fac parte din aceasta. Crede că fără acces la educație și sănătate, fără a fi integrați social și profesional, evoluția membrilor nu va atinge potențialul maxim. Din aceste motive, este dedicat cauzelor care duc la comunități prospere. Experiența sa în mediul bancar și corporatist va ajuta la dezvoltarea unui sistem performant de încurajare a donațiilor individuale, corporatiste și a voluntariatului.

Îmi plac oamenii care pot construi pe termen lung, care nu se sperie de nici un obstacol și găsesc soluțiile cele mai bune. Împreună putem face din locul în care ne aflăm un spațiu mai bun și mai armonios.”

Între 2020 și 2022 Vladimir a ocupat funcția de Președinte al Consiliului de Conducere al United Way România.

Membrii board-ului United Way România >